Ungekoordinator søges til Grønlandske Børn i Aarhus
Har du lyst og kendskab til anerkendende relationsarbejde med unge i sårbare positioner, og brænder du samtidig for projektarbejde og er en haj til koordinering? Så er du måske den medarbejder, vi søger, der skal være med til at styrke og sætte retning for vores forebyggende indsats for grønlandske unge.
Vores ungeindsats består i dag af tre aktiviteter - Ungecamps, Uagut og Siammatoq for hver sin målgruppe. Vi ønsker at styrke vores ungeindsats og skabe større sammenhæng og gode overgange mellem aktiviteterne, bl.a. ved at etablere en ny aktivitet – Suluk, som er en indsats hvor vi uddanner frivillige til at være mentorer for grønlandske unge. Målgruppen er unge i Danmark med grønlandsk baggrund i alderen 16-26 år, og målet er at bidrage til øget trivsel, integration og kobling til uddannelse og/eller job.
Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at…
være med til at styrke, rammesætte og udvikle vores ungeindsats generelt
være ungekoordinator for Grønlandske unge i Århus, Vejle og Esbjerg
deltage i flere af vores ungeaktiviteter (seks-otte weekender om året og forudgående planlægning)
indgå i samarbejde med lokale kollegaer, foreninger, myndigheder og andre relevante parter.
Det er vigtigt, at du er god til at planlægge dit arbejde selv og tage initiativ til at skabe dit eget arbejdsliv. Du skal også være indstillet på, at en del af arbejdet kan foregå ude, f.eks. i de unges hjem eller andre lokaliteter. Du vil gøre meget i samarbejde med dine kollegaer, men jobbet kræver en høj grad af selvstændighed. Til gengæld tilbyder vi:
et selvstændigt og fleksibelt arbejde med stor indflydelse på indsatsen og en åben, faglig kompetent og engageret kollegagruppe
et arbejde hvor der er tid til arbejdet med den enkelte unge
alsidige opgaver og mange forskellige samarbejdspartnere
Om dig
Du har en relevant videregående uddannelse, gerne relateret til børn- og ungearbejde og har erfaring med at arbejde med børn, unge og forældre i udsatte positioner
Du har erfaring fra projektarbejde og koordineringsopgaver og kan samarbejde med andre faggrupper og kommuner
Du kan reflektere over sammenhængen mellem pædagogisk praksis og organisationens mål, er anerkendende, initiativrig og kan holde mange bolde i luften – også når det går stærkt
Du har kendskab til eller interesse for Grønland og den grønlandske kultur
Du har erfaring med og/eller ser det som en positiv udfordring at skulle lede frivillige
Du kan arbejde ca. otte weekender om året og to-fire aftener om måneden.
Vi har kontor på Gunnar Clausensvej i Viby, hvor du vil have din primære base. Til dagligt vil du blive en del af et team på tre medarbejdere og en gruppe frivillige. Du vil også have opgaver i Vejle og Esbjerg, så du vil også have et tæt samarbejde med de to teams i disse byer. Derudover kommer du til at have kollegaer fordelt i hele landet, da vi har indsatser i byerne København, Århus, Aalborg, Vejle og Esbjerg. I København har vi også et sekretariat der understøtter de ting vi laver med børn, unge og familier rundt omkring i landet. Desuden har vi et sekretariat i Nuuk, der arbejder med indsatser for børn og familier i Grønland.
Stillingen er 37 timer pr. uge med varierende arbejdstider, herunder forventes seks-otte weekender om året. Derudover vil der være eftermiddags- og aftenarbejde ca. én gang om ugen.
Ansættelsesstart omkring d. 1. oktober 2024 eller snarest derefter.
Deadline for ansøgning er søndag d. 1. sep. kl. 00.00. Ansøgningen sendes til job@fgb.dk. Udvalgte ansøgere vil få besked fredag d. 6. september. Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 11. september på adressen Gunnar Clausens Vej 24A, 1 tv, 8260 Viby. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt chef for børn, unge og familieindsatsen i Danmark Jeanne Funch Asmussen på tlf. 29209085 på hverdage i tidsrummet kl. 10-15.
Om Grønlandske Børn
Grønlandske Børn kæmper for at forbedre grønlandske børns vilkår. Vi er til stede både i Danmark og i Grønland med en bred vifte af børnefaglige indsatser, fra børne- og familieaktiviteter og bisidning i socialsager til aktiviteter for anbragte børn og udviklende fællesskaber for grønlandske unge. Alle indsatser bliver til i tæt samarbejde med lokale myndigheder, organisationer, fagpersoner, børn og unge og med respekt for lokal kultur og sprog.