Årsmøde i Grønlandske Børn – sæt kryds i kalenderen

Medlemmer af Foreningen Grønlandske Børn er med til at sætte retningen for vores arbejde - og især med til at vise omverdenen, at vi mener det, når vi siger, at grønlandske børn og unge har fortjent både en tryg barndom og en god fremtid.

Er du nysgerrig efter at høre mere om Grønlandske Børns arbejde - eller overvejer du at blive medlem? Så sæt kryds i kalenderen når Grønlandske Børn holder årsmøde torsdag den 25. maj klokken 15 grønlandsk tid / klokken 19 dansk tid. Årsmødet afholdes online på Teams.

Til årsmødet vil Bonnie Jensen fra Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet gøre os klogere på anbringelser af børn i Grønland, herunder netværksanbringelser som dækker over de børn, der bor hos familien i en kortere eller længere periode. Formand Thomas Tyt Mogensen aflægger derefter beretning for vores arbejde i 2022 og planer for 2023. Årsregnskab for 2022 fremlægges og godkendes af årsmødet. Kontingent for det kommende år skal fastlægges. Og endelig er der valg til bestyrelsen.

Som altid er der mulighed for at drøfte forslag fremsat af medlemmerne. Det er kun medlemmer som har været medlem i mindst tre måneder, som er stemmeberettiget. Hvert medlem har én stemme. Stemme kan afgives ved fuldmagt. Et medlem kan have fuldmagt fra højst to andre.

Endelig dagsorden, årsregnskab, øvrige bilag samt link til årsmødet fremsendes pr. mail efter tilmeldingsfristen.

Tilmeld dig årsmødet senest mandag 8. maj 2023 på mail til fgb@fgb.dk eller på telefon +45 3585 8330.

Årsmødet afholdes online, så der er mulighed for at deltage, uanset om du bor i Grønland eller Danmark. Hvis du ikke har mulighed for at deltage online hjemmefra, stiller vi en computer til rådighed på kontoret i Nuuk og på kontoret i København. Hvis du ønsker at benytte dig af den mulighed, så kontakt os på mail fgb@fgb.dk eller på telefon +45 3585 8330.

Har du et forslag til dagsordenen skal det være Foreningen Grønlandske Børn i hænde senest mandag den 8. maj 2023. Send dit forslag til fgb@fgb.dk

Vel mødt!

Forrige
Forrige

”Vi er kulturelle og sproglige oversættere”

Næste
Næste

Nye ansigter i Grønlandske Børn