Nye ansigter i Grønlandske Børn

I Grønlandske Børn har vi den seneste tid fået en række nye kolleger. Vi har stillet dem alle de samme spørgsmål i en lille miniserie, vi kalder Nye ansigter i Grønlandske Børn. På sekretariatet i København er Marie Jensen Suersaq ansat som studentermedhjælper.

Hvorfor søgte du jobbet i Grønlandske Børn?

Jeg søgte jobbet, fordi jeg har en interesse i at skulle arbejde med emner, der relaterer sig til Grønland. Derudover søgte jeg stillingen, fordi jeg syntes, at det kunne være interessant at arbejde i en NGO, som jeg ikke har prøvet før.

Hvilke erfaringer, jobs eller opgaver har du haft tidligere, som du kan bruge i din nye stilling i Grønlandske Børn?

Jeg har tidligere arbejdet for Siumut Folketingimut som studentermedhjælper i et par år og har efterfølgende været i praktik et halvt år hos Grønlands Mission til EU i Bruxelles. Derudover kommer jeg fra Nordgrønland, og alt i alt har jeg en rigtig god viden om mit eget land, som jeg kan bruge i min nuværende stilling.

Hvad er dine hovedopgaver i din nye stilling?

Mine hovedopgaver består i at tjekke mails, assistere indenfor økonomi, fundraising og vores webshop. Mine opgaver er derfor lidt over det hele, og det er aldrig kedeligt.

Hvad motiverer dig, når du går på arbejde?

At jeg får ny viden hverdag, at mine arbejdsområder er brede, og at jeg er omgivet af dygtige og kompetente kollegaer, der brænder for at gøre en forskel for grønlandske børn og unge.

Hvad glæder du dig mest til ved arbejdet i Grønlandske Børn?

Jeg glæder mig altid over at se, når vores arbejde giver pote - at se grønlandske børn og familier få glæde af det arbejde, vi laver.

… og hvad kommer til at udfordre dig?

Den største udfordring er nok, at jeg stadig skal sætte mig ind i arbejdsopgaverne, hvordan man gør med hvad, hvem man skal kontakte vedrørende hvad – men det er noget, jeg nok skal lære hen ad vejen.

Hvad er din yndlingshøjtid eller -mærkedag i Grønland?

Min yndlingshøjtid er julen, hvor der opstår denne her hyggelig stemning med god mad, den orange julestjerne, julesalmer og masser af sne. Nationaldagen den 21. er også min yndlingsdag, da dagen består af god mad og musik – også når vi fejrer, at solen står op.

Forrige
Forrige

Årsmøde i Grønlandske Børn – sæt kryds i kalenderen

Næste
Næste

Kommende indsats skal sikre styrket sagsbehandling