Grønlandske Børn har fået ny kollega i Aarhus 

Jeanne Funch Asmussen er ansat som leder for børne- og familieindsatser i Danmark og har hele sit arbejdsliv arbejdet med børn, unge og familier, som i perioder har haft brug for en hjælpende hånd for at mestre eget liv. ”Vi har alle en historie, der gør, at vi står der, hvor vi står. Nogle gange har mennesker brug for en længerevarende indsats, andre gange er det en kort periode i et menneskes liv, hvor en mindre indsats kan gøre en kæmpe forskel”, siger Jeanne, der kommer fra en stilling som boligsocial leder af Helhedsplanen i Viby Syd. 

Hvorfor søgte du stillingen i Grønlandske Børn? For mig har det altid været vigtigt at have et arbejde med mening, som skaber værdi for andre. Efter otte år som boligsocial leder i et udsat boligområde, havde jeg, med en netop afsluttet Master i Ledelse- og organisationspsykologi, lyst til at afprøve mine kompetencer i et andet felt. Jeg har altid drømt om at arbejde for en NGO, hvor mennesket og sagen er i fokus, og da jeg så stillingsopslaget hos Grønlandske Børn, så var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det ville være det perfekte match for mig. Jeg håber meget, at mine erfaringer kan bidrage til, at alle grønlandske børn får et trygt og godt børneliv. 

Hvad bliver dine hovedopgaver i din nye stilling? Jeg skal have ansvaret for børn, unge og familieindsatsen i Grønlandske Børn, som udover at være leder for ni medarbejdere og skabe gode rammer for deres arbejde, også består i at sætte retning og videreudvikling af de forskellige indsatser. Jeg kommer til at dele min tid imellem personaleledelse og udvikling af vores indsatser og de gode samarbejder, der allerede eksisterer i Grønlandske Børn. Og så ser jeg frem til at møde nogle af de mange børn, unge og familier vi laver indsatser for og med og blive klogere på, hvad der er vigtigt for dem. 

Hvad glæder du dig mest til ved arbejdet i Grønlandske Børn? Jeg glæder mig mest til at lære alle, både ansatte, børn, unge, familier og samarbejdspartnere at kende og til at finde ud af, hvad der fungerer virkelig godt, og hvor der er plads til videreudvikling. Jeg kommer til at være leder for medarbejdere, der arbejder i forskellige byer. Det er vigtigt for mig at finde veje til at være både synlig og nærværende og gøre mig nyttig der, hvor der er brug for det. I mit tidligere job arbejdede jeg midt i det boligkvarter, vi lavede projekter i. Der var jeg med, både når der skulle siges velkommen til 2000 mennesker, og når der skulle tømmes skraldespande efter et arrangement. Det trives jeg med. 

Hvad motiverer dig, når du går på arbejde? Det motiverer mig rigtig meget, at der er et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og plads til både grin og omsorg. Derudover er det vigtigt for mig med god kommunikation, transparens og ærlighed… og at alle gør deres bedste. 

 



Forrige
Forrige

Sommercamps: Trædesten for social forandring

Næste
Næste

Traumer sætter spor i næste generation