Campliv i Kullorsuaq og Nanortalik

Sommeren bød på fantastiske uger i Nanortalik og Kullorsuaq for børn og unge. Vi har givet den gas på fodboldbanen, malet hinanden i hovederne samt klippet og klistret. Ugerne bød også på inuit games, ballondans, koncert med band i ungdomsklubben, besøg hos sygeplejersken Tove og rappelling med politibetjenten Emil i Nanortalik.
Seje frivillige fra Estland, Hong Kong, Serbien, Mexico, Tjekkiet og Polen, Danmark og Grønland er tilbage til en hverdag hver for sig. Vi har samlet nogle af deres tilbagemeldinger.

“Noget af det, der var særligt, var de øjeblikke, hvor man bare sidder længe med de samme børn og udfolder sig kreativt, for derefter at give hinanden resultaterne som gaver. Jeg har mange armbånd, tegninger og nøgleringe i min rygsæk!”

Frivillig fra camp 2023

“Børnene var utroligt udadvendte og karismatiske. De elskede at snakke med os - også selvom vi snakker forskellige sprog”.

Frivillig fra camp 2023

“Der er ingen tvivl om, at rundbold, fodbold og høvdingebold var et hit! Og så synes jeg generelt, at de kreative aktiviteter vi kommer med, er noget der begejstrer børnene”.

Frivillig fra camp 2023

“En kæmpe succes dette år var desuden skraldeturen, hvor vi konkurrerede om, hvem der kunne samle mest skrald”.

Frivillig fra camp 2023

“Afskeden med børnene er svær. Det er den, fordi man har brugt mange uger på at danne relationer og bygge tillid og tryghed - og så skal man hjem, ligesom man mærker, at man er kommet ind på hinanden”.

frivillig fra camp 2023

Forrige
Forrige

Traumer sætter spor i næste generation

Næste
Næste

Salomon indfanger de små og store øjeblikke