Grønlandske Børn søger leder til vores indsats for grønlandske børn, unge og familier i Danmark 

Brænder du for socialfagligt arbejde, og har du lyst til at stå i spidsen for Grønlandske Børns indsats for grønlandske børn, unge og familier? Så er du måske den person, vi leder efter.

Som leder af vores indsats for grønlandske børn, unge og familier i Danmark vil du komme til at stå i spidsen for en indsats, der årligt når omkring 600 børn, unge og familier. I indsatsen – Nuan – tilbyder børne- og familievejledere og frivillige støtte hele vejen rundt om familiens liv med fokus på børnene. Indsatsen består af udviklende fællesskaber for børnene og de unge, familiecaféer, julefester og sommerlejre. Forældre har mulighed for at få vejledning i forældreskab, gøre brug af bisidning i møder med myndigheder og skole og deltage i familiedage, hvor der opbygges stærke netværk. Et tæt forhold til familien og det gode kendskab til børnene er afgørende for, at der bygges tillid, og vi kan komme forældrene og børnenes behov i møde. Vi er i gang med at udvikle og afprøve en ny indsats for grønlandske unge - Uagut. Her bliver din opgave blandt andet at gøre indsatsen til en integreret del af vores tilbud.  

Vores indsats er drevet af dygtige og selvorganiserende teams af børne- og familievejledere i byerne Esbjerg, Vejle, Århus, København og Aalborg - samt en række frivillige tilknyttet de enkelte byer. Udover at være leder for ni medarbejdere og sikre en god ramme for deres arbejde, bliver dit job at sætte retning for indsatsen, herunder videreudvikling, afrapportering til bevillingsgivere, pleje netværk og samarbejdsrelationer samt sikre dokumentation i samarbejde med vores dokumentations- og analysekonsulent. Du bliver en del af Grønlandske Børns lederteam og vil derfor være med til at lede og sætte retning for organisationen med din vinkel. 

I Grønlandske Børn sætter fire forandringsmål retning for vores arbejde frem mod 2025. Forandringsmålene handler om at skabe stærke fællesskaber, styrke inddragelsen af børn og unge, give børn og unge mod og handlekraft og lette de sårbare overgange i børn og unges liv. Det bliver også din opgave at arbejde med forandringsmålene i Nuan på en måde så børnene, de unge og familierne får mest muligt gavn af indsatsen. 

Din profil 

  • Du brænder for det pædagogiske og/eller socialfaglige arbejde, gerne for udsatte børn og unge, og du har visioner for arbejdet med udsatte mennesker 

  • Du har flere års erfaring med ledelse og personaleledelse – og gerne erfaring med selvorganiserende teams  

  • Du har erfaring fra arbejde i ngo og/eller kommune  

  • Du er god til at motivere andre mennesker, og du er vant til at tale åbent om tingene, også når de er lidt svære.  

  • Du giver plads til fejl og tror på, at vi lærer af vores fejl. 

  • Du er tydelig i din kommunikation og er god til at skabe rammer og sætte retning 

  • Du arbejder systematisk og analytisk – og har erfaring med dokumentation og afrapportering 

  • Du er vant til at have mange – og forskelligartede - bolde i luften 

  • Du har kendskab til Grønland og/eller grønlandsk kultur 

Aktuelt har Grønlandske Børn otte igangværende projekter i Grønland og Danmark og er til stede i samtlige grønlandske kommuner, samt i både København, Århus, Aalborg, Esbjerg, Randers og Vejle. Organisationen har 30 ansatte medarbejdere. Du vil komme til at samarbejde med de fleste medarbejdere – en del på afstand, så du har naturligt flair for kommunikation, og du kan lide at samarbejde.  

Vi tilbyder dig 

  • Et fleksibelt arbejde med stor frihed i opgaveløsning 

  • Et dynamisk miljø i en organisation med høj faglighed og engagerede kolleger 

  • En organisation i udvikling og stor grad af inddragelse i udviklings- og arbejdsprocesser  

  • Løn efter aftale og kvalifikationer 

Stillingen er på 37 timer og med ansættelse 1. august eller snarest derefter. Den daglige arbejdsplads er på vores kontor i Århus. 

Hvem er vi? 

Grønlandske Børn arbejder for et godt og trygt børneliv for alle grønlandske børn. Gennem vores indsatser arbejder vi for at skabe positive forandringer for grønlandske børn og unge, vi arbejder for at beskytte deres rettigheder og vi baner vejen til uddannelse. Se mere på www.fgb.dk 

Send din ansøgning og dit cv til job@fgb.dk og anfør ”Leder af børn, unge og familieindsatsen” i emnefeltet. Deadline for ansøgning er 1. juni 2023. Ansættelsessamtale finder sted den 8. juni, anden runde finder sted 13. juni. Samtalerne foregår på vores kontor Århus.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte generalsekretær Puk Draiby på tlf.: 4290 9189. Grønlandske Børns overordnede strategi findes på fgb.dk. 

Forrige
Forrige

Vi ses på Folkemødet

Næste
Næste

Er du god til at lege? – eller læse højt?