Grønlandske Børn søger fundraiser   

Har du fingeren på pulsen, når det kommer til medlemshvervning og privat fundraising? Er du en haj til Donorfy og fuld af gode ideer, du gerne vil prøve af i virkeligheden? Drømmer du om at gøre en forskel for sårbare børn og unge, når du møder ind på kontoret?  Så er det dig, vi leder efter, når vi i januar sender en dygtig kollega på barsel.  

BEMÆRK STILLINGSOPSLAGET ER UDLØBET!

Grønlandske Børn er en grønlandsk-dansk NGO, som arbejder for at sikre en tryg barndom og en god fremtid for børn og unge med grønlandsk baggrund – i Grønland og i Danmark. Som fundraiser er du med til at sikre, at vi har midler til at skabe positive forandringer.   
  
Dine opgaver bliver blandt andet:  

  • Kontinuerlig opdatering og opsætning af vores CRM – vi bruger Donorfy og Onlinefundraising  

  • Medlemshvervning via bl.a. facebookannoncer, nyhedsbrev mm.  

  • Donationskampagner – on- og offline  

  • Fondsansøgninger  
      

Vi er en lille organisation, så de fleste af os har forskelligartede opgaver. Derfor er det en fordel, hvis du også kan byde ind med andre kompetencer, som kan få det samlede puslespil til at gå op. Det kan eksempelvis være webkommunikation, grafisk arbejde eller noget helt tredje.   
  
Du bliver en del af det team, der samarbejder om kommunikation, fundraising og analyser. Vi holder til i et sekretariat på Nørrebro, og du vil også få kollegaer i resten af Danmark og i Nuuk.    
  
Ansættelsen er et barselsvikariat med start 15. januar og forventet længde på minimum ti måneder. Som udgangspunkt er stillingen på 30 timer om ugen, og hvis du er en skarp studerende, er vi også åbne for at dele stillingen mellem to dygtige studentermedhjælpere.  

Send din ansøgning til job@fgb.dk. Ansøgningsfristen er 12. november.   
  
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder af kommunikation og fundraising Julie Bauer Larsen på jb@fgb.dk eller 2677 7504.   


Forrige
Forrige

Handlingsplan mod vold peger på Grønlandske Børns voldsforebyggende indsats som en del af løsningen

Næste
Næste

Gensynsglæde i Siammartoq