Erhvervssponsorer

Ønsker din virksomhed eller erhvervsklub aktivt at støtte grønlandske børn, så kontakt os. Vi tilbyder flere måder at vise social ansvarlighed (CSR). Læs også om de virksomheder, som allerede støtter vores arbejde.

Skal din virksomhed eller erhvervsklub støtte arbejdet for grønlandske børns trygge barndom og lyse fremtid? I er altid velkommen til at kontakte os via fgb@fgb.dk, så vi kan tage en konkret snak om vores fælles muligheder. Som erhvervsvirksomhed, kan man fx støtte os på følgende måder:

Samarbejdsaftaler omkring konkrete projekter. Fx har Foreningen Grønlandske Børn indgået en samarbejdsaftale med Buy Aid om støtte til projekter i Grønland, ligesom GrønlandsBANKEN har indgået en aftale med Foreningen Grønlandske Børn om at støtte mentorprojektet Ilinniartut med bl.a. mentorer og økonomisk støtte.

Sponsorat. En lang række virksomheder støtter vores arbejde ved at give gratis adgang til produkter eller ydelser. Det gælder både firmaer i Grønland og Danmark.

Venskabsaftale mellem erhvervsklub og Foreningen Grønlandske Børn er også en mulighed. Vi aftaler konkret, hvad og hvor meget erhvervsklubben støtter og hvad Foreningen Grønlandske Børn leverer den anden vej.