Sekretariatet i Nuuk vokser

Telefonen ringer oftere, og der er er blevet mere livligt til personalemøderne og omkring kaffemaskinen på kontoret i Nuuk. Senest er Esther Arens og Bolette Gram-Hermund ansat som projekt- og udviklingskonsulenter.

Der er almindelig travlhed, og vi er blevet flere kolleger på kontoret i Nuuk. Det vækker glæde hos Julie Lynge, sekretariatschef i Nuuk. ”Det er nemlig udtryk for, at vores indsatser vokser og giver mening i vores samfund. Siden sekretariatets oprettelse i 2012 har vi arbejdet for at forankre vores arbejde i Grønland, og i forlængelse af det, er det naturligt at øge ressourcer og mandskab i Nuuk”.

”Udover flere kolleger på kontoret i Nuuk, har vi skabt gode samarbejder med både andre børne- og ungeorganisationer, men også med kommuner og erhvervsliv”, fortæller Julie og tilføjer: ”Vi tror på, at det er i samarbejdet, vi når længst. Senest har vi indgået et samarbejde med SOS Børnebyerne om indsatsen Ikioqatigiinneq, som understøtter lokale initiativer og aktiviteter, foreløbigt i Nanortalik og Kullorsuaq”.

Læs mere om Ikioqatigiinneq her

Velkommen til Bolette

Esther er ny kollega i Nuuk

Forrige
Forrige

Kom til Kaffemik i Nuuk

Næste
Næste

Søren styrker børns sagsforløb