Støt Foreningen Grønlandske Børn

I anledningen af Malik Supply’s 30 års jubilæum ønsker selskabet ikke at modtage gaver, men opfordrer istedet til, at påtænkt opmærksomhed konverteres til et frivilligt bidrag til Foreningen Grønlandske Børn.

Det kan du gøre ved at udfylde formularen her på siden.

Foreningen Grønlandske Børn arbejder for fremtiden. Arbejder for, at ingen grønlandske børn vokser op med fattigdom, i misbrug eller med omsorgssvigt. Og arbejder for, at børns egne stemmer får ørenlyd og for, at mange flere grønlandske børn og unge får en uddannelse.

Organisationen er til stede i mere end 15 byer i både Grønland og Danmark og gav sidste år støtte til ca. 700 børn og deres familier. H.M. Dronning Margrethe 2. er protektor for Foreningen Grønlandske Børn, og i 2018 modtog de Kronprinsparrets Sociale Pris.

Venlig Hilsen, Malik Supply A/S

 

Vi oplever desværre problemer med vores betalingsløsning på mobil og tablet, samt i Safari-browser på computer. Vi beklager mange gange det besvær, dette måtte medføre. Du er altid velkommen til at kontakte Koordinator for drift og fundraising, Nanna Jochumsen, på tlf. +45 5210 0260, hvis du har brug for hjælp.