Persondatapolitik

I Foreningen Grønlandske Børn behandler vi dine personoplysninger efter den gældende EU persondataforordning og den danske persondatalov. I persondatapolitikken har vi bekrevet, hvorfor og hvordan vi behandler de oplysninger, som du giver til os, og /eller som vi indsamler om dig, fx som medlem, bidragyder eller som deltager i en af vores aktiviteter for børn, unge og familier. Persondatapolitikken er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Her på fgb.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af persondatapolitikken.

Læs Foreningen Grønlandske Børns Persondatapolitik her.

Det er Foreningen Grønlandske Børn, der er ansvarlig for behandlingen af dine data. Har du spørgsmål vedrørende persondatapolitikken, behandlingen af dine oplysninger eller hvis du ønsker at få adgang til personoplysninger om dig, eller at vi sletter dem, kan du altid kontakte os her:

Foreningen Grønlandske Børn
Balders Plads 1
2200 København N
Tlf: 3585 8330

E-mail: fgb@fgb.dk

Din henvendelse vil blive videregivet til den rette leder/medarbejder, der er ansvarlig for overholdelse af persondataforordningen samt denne persondatapolitik.