23.01.19

Vil du med til Kullorsuaq eller Nanortalik?

Frivilligt arbejde: To lejrledere og en fotograf søges til sommercamps i Kullorsuaq og Nanortalik

Den 2. juli – 30. juli tager Foreningen Grønlandske Børn til Nanortalik. Frivillige fra hele verden vil give børnene i Nanortalik en sommer, de aldrig glemmer med masser af sport, leg og sjove, anderledes og kreative aktiviteter. Men vi leder efter en campleder, der kan styre begivenhederne. Har du erfaring med frivilligt arbejde og elsker du at være sammen med børn og unge mennesker? Er du god til sport og bevægelse, er du kreativ og taler du både grønlandsk, dansk og engelsk, så er det måske dig, vi leder efter. Du skal kunne deltage i et forberedende kursus den 17. – 19. maj i København.

Vi har også brug for en fotograf, der vil med til Nanortalik som frivillig, og som udover at tage billeder for Foreningen Grønlandske Børn skal have lyst til at omgive sig med børn og unge dagligt i en måned og deltage i de kreative og sportslige aktiviteter, vi tilbyder børnene. Du skal som minimum kunne tale engelsk. Du skal kunne tage flotte billeder – både portræt af børn og frivillige, landskab, samt interaktioner. Desuden er det en fordel, hvis du kan lave video. Du skal selv kunne redigere begge. Du skal kunne være afsted d. 2.- 30. juli. Du vil indgå i frivilliggruppen på lige vilkår med de andre i gruppen.

Den 8. juli til den 10. august er der sommercamp i Kullorsuaq. Også her leder vi efter en campleder, der elsker at sætte aktiviteter i gang for børn og unge og har lyst til at bruge en sommer i Nordgrønland med sport, leg og bevægelse sammen med frivillige fra hele verden? Har du erfaring med ledelse af frivillige og taler du dansk, engelsk, gerne grønlandsk, og kan du deltage i et forberedende kursus den 17. – 19. maj i København, så hører vi gerne fra dig.

 

Send en motiveret ansøgning til Gunver C. Justesen på gj@fgb.dk eller ring og hør mere på +45 3531 4421