14.05.13

TEAM ALABU BOLIG CYKLER FOR BØRN

Team Alabu Bolig cykler til BerlinBaggrunden:
Team Alabu Bolig er et nyoprettet cykelhold, der er fast besluttet på at cykle hele vejen fra Aalborg til Berlin, en tur på 820 km. Alt sammen for at indsamle penge til det gode formål: ”Foren…ingen Grønlandske Børn”. www.fgb.dk
Holdet består af både vores direktør, adm. medarbejdere, ejendomsfunktionærer, ledere og hovedbesty­relsesmedlemmer fra Alabu Bolig.Målet:
Målet for turen er at indsamle og donere kr. 100.000 til ”Foreningen Grønlandske Børn”. Herudover er det målet at synliggøre Alabu Bolig udadtil, samt styrke relationerne afdelingerne imellem.
19 personerne har meldt sig til turen, hvor de 15 tramper i pedalerne og de 4 servicerer rytterne undervejs.
Alle er dybt engagerede i projektet og er allerede godt i gang med forberedelserne: cykeltræning, budget­planlægning, PR og indsamling af sponsorater.Finansieringen:
Bidrag til “Foreningen Grønlandske Børn” og cykelturen, der foregår den første uge i august 2013, skal ud over egenbetaling fra deltagerne og et tilskud fra Alabu Bolig, finansieres via sponsorater. Derfor er der hårdt brug for sponsorater fra andre virksomheder, fonde, privatpersoner og andre interesserede, hvis målet om kr. 100.000 til ”Foreningen Grønlandske Børn” skal nås.Tour-træning