23.06.19

Royal Run i Aalborg: Foreningen Grønlandske Børn løb med

60 børn stod klar på baglinjen, da ”Den Royale Mil” blev skudt i gang lørdag den 8. juni. Løbet var en forløber til den store begivenhed Royal Run med deltagelse af Kronprinsesse Mary som løbende indpisker. Flere børn fra Foreningen Grønlandske Børn løb den 1,6 km. lange rute og forældre og frivillige heppede langs ruten.

Det var en god dag, særligt for en af drengene, der deltog fra Foreningen Grønlandske Børn. Han vandt nemlig billetter til en superligakamp på Aalborg stadion til hele sin klasse, fortæller teamleder i Foreningen Grønlandske Børn, Jeppe Bülow Sørensen , der kunne konstatere, at alle var glade, men også lidt trætte efter løbet. Det var helt sikkert en succes og en god måde at mødes med andre børn og familier i Aalborg Øst. Det gør vi igen til næste år, og måske gør vi lidt mere ud af træningen op til løbet næste år, fastslår Jeppe.

Løbet var et godkendt preevent til Royal Run og er et samarbejde mellem Foreningen Grønlandske Børn “Øst i Centrum”, DGI og Kulturhuset Trekanten i Aalborg Øst.