28.09.20

Vi har afholdt generalforsamling

Grønlandske Børn har netop afholdt generalforsamling, hvor formand Kirsten Bitsch takkede af efter 15 år i bestyrelsen. Ny formand er psykolog Heidi Lindholm.

Tidl. skoledirektør og kulturdirektør i Nuup Kommunia Kirsten Bitsch har efter 15 års bestyrelsesarbejde i Grønlandske Børn valgt at træde tilbage som formand. Ny formand er cand.psych.aut., supervisor og specialist i børneneuropsykologi og klinisk psykologi Heidi Lindholm.

Formand Kirsten Bitsch holdt sin sidste beretning om året 2019 ved Grønlandske Børns generalforsamling. Her sammen med generalsekretær Puk Draiby.
Ny formand i Grønlandske Børn er psykolog Heidi Lindholm

”Jeg glæder mig til at videreføre det arbejde, Kirsten Bitsch har stået i spidsen for. Vi har gennem længere tid arbejdet på at forankre vores indsatser i Grønland. Med et stærkt sekretariat i Nuuk og gode samarbejder bredt i det grønlandske samfund, har vi efterhånden skabt en god platform for vores arbejde. Vi arbejder for de bæredygtige forandringer. Bæredygtigheden og forankringen af vores indsatser er noget af det, jeg kommer til at arbejde hårdt for”, siger Heidi Lindholm.

Ny næstformand i Grønlandske Børn er innovationschef i Dansk Røde Kors, Andreas Hjort Frederiksen.