19.01.21

Grønlandske engle sælges til fordel for Grønlandske Børn

Nogle donationer betyder bare ekstra meget…

I starten af januar tikkede en helt særlig donation ind. En donation der er resultatet af engle, sirligt klippet ud i karton, og et venskab mellem to kvinder i Varde. Englene er lavet af Kari Mette, der sammen med veninden Kuka fik idéen om at sælge Karis Mette engle til fordel for Grønlandske Børn.

”For mig repræsenterer engle kærlighed, glæde og håb”, siger Kari Mette

Idéen kunne realiseres

Kari Mette fortæller: ”Det er nu over et år siden, Kuka og jeg begyndte at snakke om at lave nogle engle og sælge dem til fordel for en god sag. Jeg har længe været optaget af at skabe gode vilkår for grønlandske børn og har derfor også meldt sig ind i Grønlandske Børn. Kuka er vokset op i Grønland og kunne hjælpe med netværk og kontakter, og da vi fik kontakt til Asiarpak, en forretning i Nuuk, der indvilligede i at sælge englene, kunne idéen realiseres”.

Englene som har et grønlandsk udseende med traditionelt opsat hår er lavet i par. Tanken er at give den ene engel, til én man holder af, som et symbol på kærligheden eller venskabet til den anden person.
Med Kukas netværk i Nuuk kunne idéen realiseres

”For mig repræsenterer engle kærlighed, glæde og håb. Og så er englene nogle, der beskytter og passer på andre. Det synes jeg er en god ting at sende ud i verden. At de så også kommer børn i Grønland til gode, gør mig ekstra glad”, slutter Kari Mette.

En pakke med to styks engle koster 50 kroner plus porto. For køb kontakt Kari-Mette på: karimette@bbsyd.dk