09.04.21

Grønlandske Børn søger projektmedarbejder i Nuuk

Vil du være med til at forbedre vilkårene for børn i Grønland? Så har vi stillingen til dig!

Grønlandske Børn søger en projektmedarbejder til vores sekretariat i Nuuk. Som projektmedarbejder vil du indgå i forskellige projekter og almene driftsopgaver. Vi er et lille team med et stort fællesskab.

I jobbet vil du skulle spænde bredt – og der må forventes opgaver inden for administrative opgaver, dataindsamling, korte oversættelsesopgaver, udviklingsopgaver eller lignende.

Der vil både skulle arbejdes med allerede etablerede projekter såsom Sapiik og Najorti, men der vil også være mulighed for at være med til at opstarte nye indsatser.

Vi forventer, at du:

– Er en stærk teamspiller

– Er initiativrig og udviklingsorienteret

– Er selvstændig og struktureret

– Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og/eller erfaring med projektledelse

– Har erfaring med at arbejde i en flerkulturel sammenhæng.

– Gode sproglige kompetencer, herunder grønlandsk og dansk

– Er indstillet på at samarbejde med kollegaer, der er placeret i andre byer fx via skype eller lignende

Vi tilbyder dig:

– Et fleksibelt arbejde med stor frihed i opgaveløsning

– Et dynamisk miljø i et lille sekretariat med høj faglighed og engagerede kolleger

– En organisation i udvikling og stor grad af inddragelse

– Løn efter aftale & kvalifikationer

– Arbejdsmobil og bærbar.

I jobbet bliver du en del af teamet i Nuuk og en del af Foreningen Grønlandske Børn, der arbejder både i Grønland og Danmark. Du vil derfor også komme til at samarbejde med kollegaer i Danmark og andre dele af Grønland.

Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse snarest muligt. Den daglige arbejdsplads er i Tuapannguit 20 i Nuuk, og noget rejseaktivitet må påregnes.. Du refererer til sekretariatslederen i Nuuk.

Hvem er vi?

Foreningen Grønlandske Børn gennemfører indsatser i Grønland og Danmark. Vores indsatser styrker generelt sårbare grønlandske børn og unge, samt øger deres ressourcer og muligheder. Vores mål er bl.a. tryg barndom for alle børn og at flere grønlandske unge gennemfører deres uddannelse. Vi har fokus på lokalt samarbejde og forankring og sikrer derfor altid gode lokale samarbejdspartnere både i Grønland og Danmark. Vi har sekretariater i Nuuk, København og Aalborg, og vi er godt 30 ansatte fordelt på en række byer i Grønland og Danmark. Se mere på www.fgb.dk

Send din ansøgning og dit cv til job@fgb.dk og anfør ”projektmedarbejder” i emnefeltet. Deadline for ansøgning er onsdag d. 12. maj 2021. Ansættelsessamtaler vil finde sted hurtigst muligt derefter og foregå i sekretariatet på Tuapannguit 20, kld. i Nuuk. Du skal sende din ansøgning både på grønlandsk og dansk.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Der hører ikke bolig med til stillingen.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte sekretariatsleder i Nuuk, Julie Lynge på tlf. +299 220598 eller på email jl@fgb.dk