04.03.19

Foreningen Grønlandske Børn søger projektleder i Nuuk

Har du erfaring med projektledelse og pædagogisk arbejde? Vil du gøre en forskel for grønlandske børn? Så læs videre! Foreningen Grønlandske Børn søger projektleder i Nuuk.

Foreningen Grønlandske Børns projektleder i Nuuk har søgt nye udfordringer, og derfor søger vi en ny projektleder til vores sekretariat i Nuuk primært til projekterne Sapiik og Ilinniartut. I jobbet vil du skulle spænde bredt – fra projektledelse over udvikling af nye projektidéer til sparring og undervisning af Sapiik-medarbejdere.

Vi søger en robust og selvdreven generalist, der motiveres af ansvar og alsidighed – og af nærheden i en mindre organisation.

 

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med projektledelse, herunder evt. erfaring med at styre et projekts økonomi
 • Har erfaring med ledelse af medarbejdere, herunder kan udøve sparring og er god til at motivere
 • Er nytænkende og evt. har erfaring med projektudvikling inden for det sociale område.
 • Er selvstændig og struktureret – og samtidig er teamplayer
 • Har en uddannelse som lærer, på akademisk niveau eller relevant faglig baggrund, samt solid erfaring.
 • Det vil desuden være en fordel med en uddannelsesmæssig baggrund i og/eller erfaring med at arbejde med børn eller unge, fx frivilligt socialt arbejde med børn og unge.
 • Har erfaring med at arbejde i en flerkulturel sammenhæng. Gode sproglige kompetencer, herunder grønlandsk og dansk
 • Er indstillet på at samarbejde med kollegaer, der er placeret i andre byer fx via skype eller lignende

 

I jobbet vil du primært fungere som projektleder for nogle af vores projekter i Grønland, i vores uddannelsesprojekt Sapiik og mentorprogram Ilinniartut. Som projektleder for Sapiik og Ilinniartut har du ansvaret for at drive og udvikle projekterne bl.a. i samarbejde med andre projektledere fra København. Derudover vil du blive en del af teamet i Nuuk, og som sådan være med til at løse opgaver, der kommer til undervejs.

Vi tilbyder dig:

 • Et fleksibelt arbejde med stor frihed i opgaveløsning
 • Et dynamisk miljø i et lille sekretariat med høj faglighed og engagerede kolleger
 • En organisation i udvikling og stor grad af inddragelse i strategiprocesser
 • Løn efter aftale & kvalifikationer

 

Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse senest 1. maj 2019. Den daglige arbejdsplads er i Oles Varehus i Nuuk, og der vil være en del rejseaktivitet til vores projektbyer, pt Maniitsoq, Ilulissat og Qaqortoq. Derudover vil der være ca. 2 årlige rejser til Danmark.  Projektlederen refererer til sekretariatsleder Nike Berthelsen i Nuuk.

Hvem er vi?

Foreningen Grønlandske Børn gennemfører indsatser i Grønland og Danmark. Vores indsatser styrker generelt sårbare grønlandske børn og unge, samt øger deres ressourcer og muligheder. Vores mål er bl.a. tryg barndom for alle børn og at flere grønlandske unge gennemfører deres uddannelse. Vi har fokus på lokalt samarbejde og forankring, og sikrer derfor altid gode lokale samarbejdspartnere både i Grønland og Danmark. Vi har sekretariater i Nuuk, København og Aalborg, og vi er godt 30 ansatte fordelt på en række byer i Grønland og Danmark. Se mere på www.fgb.dk

 

Send din ansøgning og dit cv til job@fgb.dk og anfør ”projektleder i Nuuk” i emnefeltet. Deadline for ansøgning er søndag d. 24. marts. Ansættelsessamtaler finder sted d. 26. og 27. marts og foregår i sekretariatet på Oles Varehus i Nuuk. Ansøgninger skal være på både grønlandsk og dansk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte sekretariatsleder i Nuuk Nike Berthelsen på tlf. +299 534370 eller email nb@fgb.dk