01.09.21

Find Grønlandske Børn på Ungdommens Folkemøde

Den 8.-9. september 2021 er der Ungdommens Folkemøde i Valbyparken. Gennem de to dage vil festivalen skabe rammerne for talks, musik, workshop og samtaler om de spørgsmål, der optager dig mest om samfundet og samtiden. Grønlandske Børn er med og sætter fokus på Rigsfællesskabet.

Arktisk er blevet hot – Donald Trump vil købe Grønland, russiske ubåde prøver at komme ind i det nordatlantiske farvand tæt på Grønland, og kinesere strømmer dertil på ”charterferie”. Rigsfællesskabet er for alvor kommet på den politiske dagsorden, hvor eksempelvis ligeværd mellem Grønland og Danmark bliver diskuteret.  Men hvad tænker vi egentlig om hinanden, og hvad har vi til fælles?

Kom og bliv klogere på, hvad det er for et ungdomsliv, der leves i Grønland og vær med til at bygge bro mellem rigsfællesskabets unge, så vi sammen kan skabe et fællesskab, hvor forståelse, nysgerrighed og gensidig respekt er fundamentet. Skærp dit blik og dit sind, så du kan se under overfladen. Vær med til at quizze, få lavet din helt egen inuit-tatovering og hop ud i sportsdiscipliner, som du med sikkerhed ikke har prøvet før.

Del dine egne tanker og erfaringer med os og vær med til at sætte gang i nye tanker, bevægelser og initiativer, som kan gøre en forskel.

Vi glæder os til at inspirere og blive inspireret af en masse unge fra hele landet. Inklusiv dig!

Grønlandske Børns aktiviteter ved Ungdommens Folkemøde er støttet af Antoniusfonden

Se hele programmet for Ungdommens Folkemøde og tilmeld dig her