31.08.20

Vi har brug for din støtte

I disse dage arbejder vi ekstra hårdt for at indsamle midler, blandt andet til vores børnebisidder-ordning, Najorti. Hvis du har doneret til Grønlandske Børn tidligere, er du måske en af dem, vi ringer op for at høre, om du vil sende en donation afsted. Der er hårdt brug for din støtte.

I Grønlandske Børn har vi en børnebisidder-ordning, vi kalder den Najorti. I Najorti uddanner vi børnebisiddere og arbejder for at børn, der bliver en del af en socialsag bliver tilbudt en børnebisidder. Det er et tilbud, der skal tilbydes børn i hele Grønland.

I 2020 har det imidlertid været svært for os at imødekomme børnenes behov. Corona har betydet, at vores arbejde for grønlandske børns vilkår er blevet stærkt begrænset.

For det første har det ikke været muligt at uddanne lige så mange nye børnebisiddere, som der ellers er behov for. For det andet har det ikke været muligt for de eksisterende børnebisiddere at mødes med børnene og tale om deres sager.

Måske ringer vi til dig

Derfor har vi nu ekstra travlt med at få uddannet nye børnebisiddere og sætte dem i kontakt med de børn, der har allerstørst behov. Behovet for støtte er derfor stort, og vi gør i disse dage en ekstra stor indsats for at flere børn kan få den støtte, barnet har krav på. Vi har blandt andet iværksat en telefonkampagne for at indsamle midler, blandt andet til Najorti. Så hvis du har støttet Grønlandske Børns arbejde tidligere, så kan det være, at du vil blive ringet op.

Vi håber, at du vil overveje at støtte Grønlandske Børn med et månedligt bidrag. Månedlige bidrag giver os mulighed for at bruge færre ressourcer på administration og flere ressourcer på at imødekomme de behov, der pludselig opstår når COVID-19 eller andre kriser vender hverdagen på hovedet. Samtidig giver månedlige bidrag os også mulighed for at planlægge mere langsigtet, så vi kan udbrede vores tilbud til flere børn og unge.

Tak for din interesse for Grønlandske Børn. Og tak for din støtte.

Støt i dag